Opstijgend vocht

Heeft u last van opstijgend vocht in uw kelder

Het is een probleem waar steeds meer huizeneigenaren last van hebben: opstijgend vocht in de kelder. Dit vocht kan meerdere redenen hebben. Wellicht is de drainage in uw kelder niet goed, maar het is ook mogelijk dat de simpelweg niet goed is geconstrueerd om met grondwater om te gaan. Wat het probleem ook is, u zit er maar mooi mee. Dan is het goed om een specialist in te schakelen die ervoor zorgt dat uw probleem wordt opgelost. U zit dan goed bij Walldecsolutions. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van problemen die worden veroorzaakt door opstijgend vocht.

Werkbare oplossingen

creëren door inzet

van deskundigheid.

U kunt rekenen op

financieel haalbare

oplossingen.

Als opstijgend vocht uw kelder bedreigt

Opstijgend vocht in uw kelder kan meerdere gevolgen hebben. Er ontstaat schimmel, spullen die in uw kelder staan raken beschadigd en het zal er niet frisser van gaan ruiken in uw kelder. De schade door opstijgend vocht in de kelder kan aanzienlijk zijn, het is dan ook heel belangrijk om hier iets aan te doen. We komen graag een keer bij u langs om te bekijken wat het probleem is en wat hier aan gedaan kan worden. Per slot van rekening is het zo dat we bij Walldecsolutions altijd een goede oplossing hebben als er vocht in het spel is. We hebben door de jaren heen onze werkzaamheden uitgevoerd voor zowel particuliere klanten als bedrijven. Het maakt daarbij dan ook niet uit hoe groot of klein een bepaalde klus precies is.

Meer weten over de oplossing tegen vocht in de kelder?

U mag altijd een keer contact met ons opnemen om het probleem met ons te bespreken. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en met een goed, duidelijk advies te komen. We komen dan ook zo snel mogelijk in actie. Als er namelijk te lang gewacht wordt, kan het probleem alleen maar groter worden. U vindt onze contactgegevens elders op onze website!

De capaciteit van onze adviseurs om

over de grenzen van hun van specialisatie

naar andere vakgebieden te kijken.

Contact

Walldecsolutions is uw specialist in vocht & schimmel verwijderen. Ervaren vakmensen helpen uw project te realiseren binnen de gestelde haalbare financiële kaders. Walldecsolutions is uw deskundige partner in advisering & uitvoering.

Contact