Schimmel verwijderen

Walldecsolutions komt schimmel bestrijden

Walldecsolutions helpt u om schimmel te bestrijden in uw woning. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en werken met verschillende technieken om het probleem grondig en efficiënt aan te kunnen pakken. Zo zullen wij metingen verrichten, een plan van aanpak maken en voorkomen dat u in de toekomst vaker met schimmels en andere vochtproblemen te maken kunt krijgen. Waarom het zo belangrijk is om schimmel aan te pakken? Dat is omdat schimmel slecht is voor de gezondheid en schade kan aanrichten in uw pand. Schimmelplekken zijn bovendien niet mooi én een groot nadeel als u uw pand zou willen verkopen.

Werkbare oplossingen

creëren door inzet

van deskundigheid.

U kunt rekenen op

financieel haalbare

oplossingen.

Schimmelbestrijding: welke aanpak werkt?

Bij schimmelbestrijding zullen we altijd op zoek gaan naar een aanpak die écht werkt. Wij maken hiervoor gebruik van verschillende vochtwerende maatregels zoals het injecteren van muren of volvlakken en renovatiebeluchting. Voor meer informatie over deze maatregelen kunt u rustig verder lezen op onze website. Online én op onze social media accounts vindt u bovendien voorbeelden van projecten die wij hebben uitgevoerd. Bekijk het resultaat en maak kennis met onze werkwijze en onze kennis over een verstoorde vochthuishouding (en andere problemen in en rondom uw huis).

Contacteer ons schimmel bestrijdingsbedrijf

Voor een offerte of meer informatie kunt u direct contact opnemen met ons schimmel bestrijdingsbedrijf. Wij helpen u graag. U bereikt ons via de e-mail, telefoon en het online contactformulier. Daarnaast kunt u online alvast onze richtprijzen bekijken. De prijzen van het bestrijden van schimmel is afhankelijk van de methode die we gebruiken en de oppervlakte. Zo kost het injecteren tegen optrekkend vocht minder dan bijvoorbeeld het aanbrengen van een volvlak injectie. Uiteraard bespreken we de opties en bijbehorende prijzen graag met u tijdens een oriënterend gesprek. Neem dus gerust contact met ons op als u schimmel snel, effectief en professioneel wilt laten bestrijden.